Activiteiten

Activiteiten

Zelf op pad

Boerenlandgidsen –   Als u onder deskundige begeleiding een wandeling door het gebied wilt maken dan kunt u zich melden door een e-mail te sturen naar: info@degroeneklaver.nl  of even bellen naar het secretariaat 06-51514036.

Streekproducten

De Groene Klaver is samen met de coöperatie streekproducten actief om dit meer en meer te gaan promoten.  in 2012 zijn we gestart met ons te presenteren op streekmarkten. Dat gaan we in 2013 verder voortzetten. De producente van het Groene Hart zijn het waard en worden meer en meer gerekend tot de dagelijkse voedingsmiddelen. Gewoon omdat ze gezond  zijn, lekker smaken en ambachtelijke zijn geproduceerd.

 

Acties & Activiteiten

Boek “Nieuw leven voor oude bollenschuren”
In dit aantrekkelijk geïllustreerde boek worden voorbeelden gegeven van bollenschuren in de Duin- en Bollenstreek, die na een restauratie een nieuwe functie als woon- en of werkruimte hebben gekregen.
Routegids “Fietsen langs Bollenerfgoed
Als u deze boeken wilt bestellen, kunt u terecht in de boekhandels maar u kunt ook een verzoek doen via het volgende e-mail adres: bollenerfgoed@gmail.com;

 

Ontdek met deskundigen

Hierover volgt binnenkort meer informatie.

 

Workshop & Cursus

Hierover volgt binnenkort meer informatie.

 

 

Nieuws

 

Heeft u een teek? Dan hebben wij u nodig!

Heeft u een teek? Dan hebben wij u nodig!

Jaarlijks vinden er in Nederland meer dan een miljoen tekenbeten plaats. Zo’n twintigduizend Nederlanders lopen daarbij de ziekte van Lyme op. De oorzaak is een infectie met de Borrelia bacterie, die teken bij zich kunnen dragen. In een vroeg stadium is de...

Lees meer