Fotowedstrijd, doe je mee?

Fotowedstrijd

Agrarisch collectief De Groene Klaver heeft in 2022 twee fotowedstrijden georganiseerd met de thema’s ‘volop lente’ en ‘aan het werk’. In het voorjaar van 2023 kun je deelnemen aan de nieuwe fotowedstrijd.

Volop lente
inzendperiode: maart tot en met mei

Winnaar fotowedstrijd ‘Volop lente’: Jan Schouten met deze inzending:

 

Aan het werk
inzendperiode: juli tot en met september

Winnaar fotowedstrijd ‘Aan het werk’: Henk Remond met deze inzending:

Wat kun je winnen
Uit alle inzendingen wordt door een jury, bestaande uit een bestuurslid van De Groene Klaver, Hans Geerlings van Blik op Lisse en de winnaar van de voorgaande fotowedstrijd, een winnaar gekozen. We nemen contact op met de winnaar voor de uitreiking van een streekproductenpakket ter waarde van € 50,00.

Voorwaarden

  • Alle hobbyfotografen zijn van harte welkom om deel te nemen. De foto moet gemaakt zijn in het werkgebied van De Groene Klaver; rondom Leiden met aan de randen Alphen aan den Rijn, Den Haag, Zoetermeer en Katwijk.
  • Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan agrarisch collectief De Groene Klaver het gebruiksrecht van de foto voor communicatiedoeleinden van de Groene Klaver, zoals nieuwsbrief, social media, jaarverslag, website etc.
  • Indien mogelijk plaatsen we uiteraard de naam van de fotograaf.
  • De deelnemer vrijwaart het agrarisch collectief De Groene Klaver voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.

Doe je mee?

Ga naar buiten en fotografeer met het thema in je achterhoofd.

Post je foto op Instagram en geef het een passende titel. Gebruik de hashtags: #fotowedstrijddgk en #degroeneklaver

Heb je geen Instagram, geen probleem, stuur dan je foto in via renata@degroeneklaver.nl

Succes!

 

Fotowedstrijd

Wil je kans maken op deze goed gevulde mand met streekproducten van Zuivel van Zus?

Doe mee aan onze fotowedstrijd via Instagram. Vergeet niet de hashtags #fotowedstrijddgk en #degroeneklaver te vermelden!

Geen Instagram? Stuur je foto met titel in via renata@degroeneklaver.nl

 

 

 

Nieuws

 

Kom 24 november naar het Veenbeweiders Café

Kom 24 november naar het Veenbeweiders Café

Op 24 november a.s. organiseert het Veenbeweiders Café i.s.m. Wij.land een gezellige en verbindende avond waarbij inspirerende boeren / ondernemers hun ervaringen delen, over hoe ze hun bedrijf ontwikkeld hebben en naar de toekomst kijken.    Het Veenbeweiders Café...

Lees meer
Prijs uitgereikt winnaar fotowedstrijd

Prijs uitgereikt winnaar fotowedstrijd

Na het grote succes van de fotowedstrijd dit voorjaar, heeft Henk Remond de tweede fotowedstrijd gewonnen. Het thema was 'aan het werk'. Deelnemers konden in de periode van juli tot en met september hun foto insturen. De jury heeft besloten dat de foto van Henk de...

Lees meer
Volle zaal op geslaagde ledenvergadering

Volle zaal op geslaagde ledenvergadering

Op 13 september organiseerde De Groene Klaver een ledenvergadering. Maar liefst 50 leden bezochten deze bijeenkomst, daarnaast volgden een aantal belangstellenden de bijeenkomst digitaal. Er werd gestart met een gezamenlijke lunch. Vervolgens verzorgde Sarah...

Lees meer